The Sugarfighters

We bakken van alles, als het maar zoet is en natuurlijk zonder geraffineerde suikers en andere onnatuurlijke ingrediƫnten. Onze snack wordt juist een bron van vitaminen en mineralen! De kinderen in onze bakworkshops zijn de jury. Is het een Top of een Flop?

Disclaimer

Ondanks het feit dat The Sugarfighters de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten in de samenstelling en onderhoud van de op de website verstrekte informatie, kunnen zij niet garanderen dat deze informatie immer correct, compleet en actueel is.

De gegevens op deze website zijn uitsluitend bedoeld ter verstrekking van algemene informatie. The Sugarfighters aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onjuiste informatie weergegeven op deze website. The Sugarfighters aanvaarden bovendien geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit of samenhangt met het gebruik van de informatie op deze website.

De website van The Sugarfighters kan hyperlinks bevatten die leiden naar websites van derden, die niet door The Sugarfighters worden aangeboden, gecontroleerd of onderhouden. The Sugarfighters aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en toepassing van de informatie op deze websites. Het Nederlandse recht is van toepassing en de Nederlandse rechter is bevoegd.