The Sugarfighters

We bakken van alles, als het maar zoet is en natuurlijk zonder geraffineerde suikers en andere onnatuurlijke ingrediënten. Onze snack wordt juist een bron van vitaminen en mineralen! De kinderen in onze bakworkshops zijn de jury. Is het een Top of een Flop?

Wie zijn wij?

We zijn The Sugarfighters. Marieke Schoenmaeckers en Dingena Visser, beide moeder van twee kinderen en beide parttime werkzaam. Samen organiseren we bakworkshops voor kinderen. We gaan bakken, maar dan wel met alleen gezonde ingrediënten. We bakken van alles, als het maar zoet en gezond is.

Waarom is The Sugarfighters zo leuk?

Het leuke aan The Sugarfighters is het bakken met en voor kinderen. Met kinderen bakken is een feest! En omdat we alleen bakken met gezonde ingrediënten is het iedere keer weer spannend, want de kinderen zijn dan de jury. Zij beslissen of het een Top of Flop is.

Ook bakken we op allerlei plekken zoals in de supermarkt, bij de boer, in buurthuizen, bij kinderdagverblijven en tijdens evenementen. Steeds vaker worden we ook gevraagd, zoals bijvoorbeeld door RTV Rijnmond die bij ons kwam filmen. Dat was erg leuk om te doen.

Waar worden we blij van?

We houden er allebei van om in de natuur te zijn, maakt niet uit welk jaargetijde. Gezelligheid en avonturen beleven, klein of groot. Daar worden we ook echt blij van. En natuurlijk van bakken met kinderen!!! Grote chaos, maar altijd met veel lol.

Wat is onze levenswijsheid?

Heel belangrijk; geniet van de kleine dingen en zorg goed voor elkaar en de wereld. En een andere is om niet altijd te lang na te denken, soms gewoon doen, dat levert vaak het meeste op. Met The Sugarfighters zijn we spontaan begonnen met filmen en gaandeweg komt er van alles op ons pad. Je kan van tevoren nooit precies weten hoe iets gaat lopen, dus gewoon beginnen is dan het beste.